Postopek naročanja oz. zaporedje korakov, ki peljejo do sklenitve pogodbe oziroma oddaje naročila:

1. V glavnem meniju izberete željeno skupino izdelkov.

2. V željeni skupini izberite želen izdelek. Za lažjo ter bolj pregledno izbiro lahko uporabljate filtre, ki so na voljo v stolpcu menija na levi strani.

3. S klikom na gumb "Opis" prejmete ime in opis izdelka, navedbo, ali je izdelek na zalogi, dodatne fotografije, blagovno znamko ter ceno. S klikom na gumb »V košarico« ste dodali en kos želenega izdelka v nakupovalni voziček. Če želite kupiti več enakih izdelkov, lahko kliknete v polje podrobnosti in v polje količina vpišete število želenih kosov istega izdelka.

4. Po kliku na gumb »V košarico« se vam prikaže okno, ki potrjuje, da ste izdelek dodali v nakupovalni voziček.

5. Lahko nadaljujete z nakupovanjem, lahko pa zaključite nakupovanje in greste direktno na blagajno. Izpolnite tudi polja z vašimi podatki in naslovom za dostavo. Izberete lahko tudi ali izdelek naročate kot fizična ali pravna oseba. Nato izberete ali želite naročilo osebno prevzeti ali da se vam pošlje po pošti. V tem delu izberete tudi način plačila (kreditna kartica, nakazilo na TRR ali plačilo po povzetju). Nato potrdite s klikom na gumb Oddaj naročilo z obveznostjo plačila.

V kolikor v postopku naročanja odkrijete napako ali pa si premislite o nakupu določenega izdelka ali količine, se z gumbom "Nazaj"  vračate po postopkih naročanja. Tako lahko popravite vpisane podatke ali pa se vrnete na začetek košarice, kjer lahko brišete artikle iz košarice in spreminjate količine.
Kadarkoli pa se lahko tudi vrnete nazaj na nakupovanje.  

--
 

POSLOVNA CONA A 2
4208 Šenčur
Telefon: 030 707 060